Aktuális hírek

2020. március 18-án a Kormány kihirdette a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendeletet.

Ennek értelmében a veszélyhelyzet fennállása alatt ügyfeleink a kölcsön-, illetve pénzügyi lízingszerződésből eredő tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettségeik teljesítésére fizetési haladékot kapnak (a továbbiakban: fizetési moratórium). A fizetési moratórium 2020. december 31-ig tart, amelynek meghosszabbítására a Kormány rendeletével jogosult.

Dönthet úgy, hogy nem kíván élni a fizetési moratórium adta lehetőséggel,ebben az esetben az alábbi űrlapot töltse ki, majd írja alá. 

 

Küldje el finanszírozója ügyfélszolgálatára vagy abban az esetben nekünk is elküldheti, ha a szerződése létrejöttében közreműködtünk.

A fizetési moratóriumból való kilépésre tett nyilatkozatot  bármikor visszavonhatja, amelyet követően újra mentesülhet a törlesztőrészletek fizetése alól.

 

 

Rólunk

 

 

 A szolgáltatásokat a HunLease Pénzügyi Szolgáltató Kft a Pénzügyi Szervezetek Állami felügyelete EN-I-928/2010. számú határozatában foglalt engedélye (www.mnb.hu) alapján

független közvetítőként kínálja ügyfelei számára. A honlapon közzétett információk nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálják. A pénzügyi

szolgáltatásokkal kapcsolatban további információ és ajánlatkérés egyeztetett időpontban személyesen a HunLease Kft ügyfélszolgálati irodájában vagy az alábbi elérhetőségeken.

 

  • Gergely Alexandra              Telefon: 06 20 426 3904                  email : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

  • Milkovics Zsuzsanna           Telefon: 06 20 441 5196                   email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

  • Geiger Tamás                    Telefon: 06 20 537 9901                   email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.