Aktuális hírek

Megjelent a 1979/2021. (XII.27) sz. Korm.határozat a Széchenyi Kártya Program felülvizsgálatáról, amelynek értelmében 2022. évben is elérhetőek lesznek a Széchenyi Kártya Program támogatott konstrukciói, közöttük a Széchenyi Lízingkonstrukció is.

 

Sajnos a piaci környezet változása miatt szükségessé vált a Széchenyi Kártya Program egyes konstrukcióinál alkalmazott kondícióik felülvizsgálata. 

 

A Kormány döntése értelmében a Széchenyi Lízingkonstrukció a jövőben fix nettó 2,5% / év kamaton lesz elérhető a vállalkozások számára a bruttó kamat és a kamattámogatás mértékének alábbiak szerinti változásával:

 

2022. január 1-től érvényes kamatkondíciók bruttó kamat kamattámogatás nettó kamat
Széchenyi Lízingkonstrukció 9,00% 6,5% 2,5%

 

További várható változás, hogy a Széchenyi Lízingkonstrukció keretében 2022. január 1-től benyújtásra kerülő hitelkérelmeknél a személygépjárművek kikerülnek a finanszírozható eszközök köréből.

Rólunk

 

 

 A szolgáltatásokat a HunLease Pénzügyi Szolgáltató Kft a Pénzügyi Szervezetek Állami felügyelete EN-I-928/2010. számú határozatában foglalt engedélye (www.mnb.hu) alapján

független közvetítőként kínálja ügyfelei számára. A honlapon közzétett információk nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálják. A pénzügyi

szolgáltatásokkal kapcsolatban további információ és ajánlatkérés egyeztetett időpontban személyesen a HunLease Kft ügyfélszolgálati irodájában vagy az alábbi elérhetőségeken.

 

  • Gergely Alexandra              Telefon: 06 20 426 3904                  email : gergely.alexandra(kukac)hunlease.hu

 

  • Kovács Ákos                      Telefon: 06 20 432 7213                   email: kovacs.akos(kukac)hunlease.hu

 

  • Geiger Tamás                    Telefon: 06 20 537 9901                   email: geiger.tamas(kukac)hunlease.hu