Aktuális hírek

Pályázaton kívüli gépbeszerzéseikhez ajánljuk a KAVOSZ Zrt. közreműködésével megvalósuló Széchenyi Lízing GO! illetve Agrár Széchenyi Lízing GO! kamattámogatott finanszírozási lehetőséget.

Főbb kondíciók:

Ügyfél által fizetendő ügyleti kamat (ún. nettó ügyleti kamat*): 0,5 % / év

Ügyfél által fizetendő kezelési költség (ún. nettó kezelési költség*): 0,0 % / év

*Az ügyleti kamat és a kezelési költség a futamidő alatt nem változik, annak mértéke fix.

Szerződéskötési díj (szerződött finanszírozási összegre vetítve): egyszeri bruttó 1,5 %, de maximum 1.500.000,- Ft

Önerő minimum:

  • zártvégű lízing esetén nettó ár 10%-a + teljes ÁFA
  • Nyíltvégű lízing esetén a bruttó ár 10%-a

Fedezet: maga a lízingelt eszköz, nincs szükség garancia intézmény kezességvállalására

A szokásos lízingfinanszírozás ügyintézésén kívül külön megbízással vállalkozunk a KAVOSZ Zrt-nél szükséges dokumentáció elkészítésére és a teljes körű ügyintézésre.

Ügyfélszolgálat

 

 

 

Érdeklődése esetén ajánlat kérését, észrevételeit kérjük juttassa el ügyfélszolgálatunkra az info (kukac) hunlease.hu címre vagy hívja

+36 1 219 0330-as telefonszámot.

 

Felhívjuk szíves figyelmét hogy az ajánlatkéréskor megadott adatait az adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük. Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása.

 

 

Panaszbejelentését személyesen, postai úton, emailben vagy telefonon teheti meg Panaszkezelési Szabályzatunk szerint.

Szóbeli panaszát budapesti fióktelepünkön (1096 Budapest, Lenhossék u. 30. Fsz. 2.) minden munkanapon 8:30 órától 16:30 óráig, telefonon a hét első munkanapján 8 órától 20 óráig a +36204316929-es, a többi munkanapon 8:30 órától 16:30 óráig a +3612190330-as telefonszámon, elektronikus eléréssel az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, postai úton a 1096 Budapest, Lenhossék u. 30. Fsz. 2. címen közölheti.

 

 

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy telefonon benyújtott panaszáról a vonatkozó jogszabályok értelmében hangfelvételt készítünk, melyet az adatkezelési szabályzatunkkal összhangban kezelünk. Amennyiben a hangfelvételhez nem járul hozzá, úgy kérjük panaszbejelentésére az egyéb magadott csatornákat szíveskedjen használni.