Aktuális hírek

2020. március 18-án a Kormány kihirdette a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendeletet.

Ennek értelmében a veszélyhelyzet fennállása alatt ügyfeleink a kölcsön-, illetve pénzügyi lízingszerződésből eredő tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettségeik teljesítésére fizetési haladékot kapnak (a továbbiakban: fizetési moratórium). A fizetési moratórium 2020. december 31-ig tart, amelynek meghosszabbítására a Kormány rendeletével jogosult.

Dönthet úgy, hogy nem kíván élni a fizetési moratórium adta lehetőséggel,ebben az esetben az alábbi űrlapot töltse ki, majd írja alá. 

 

Küldje el finanszírozója ügyfélszolgálatára vagy abban az esetben nekünk is elküldheti, ha a szerződése létrejöttében közreműködtünk.

A fizetési moratóriumból való kilépésre tett nyilatkozatot  bármikor visszavonhatja, amelyet követően újra mentesülhet a törlesztőrészletek fizetése alól.

 

 

Ügyfélszolgálat

 

 

 

Érdeklődése esetén ajánlat kérését, észrevételeit kérjük juttassa el ügyfélszolgálatunkra az info (kukac) hunlease.hu címre vagy hívja

+36 1 219 0330-as telefonszámot.

 

Felhívjuk szíves figyelmét hogy az ajánlatkéréskor megadott adatait az adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük. Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása.

 

 

Panaszbejelentését személyesen, postai úton, emailben vagy telefonon teheti meg Panaszkezelési Szabályzatunk szerint.

Szóbeli panaszát a székhelyünkön (1093 Budapest, Közraktár u. 22/A. III/5.) minden munkanapon 8:30 órától 16:30 óráig, telefonon a hét első munkanapján 8 órától 20 óráig a +36204316929-es, a többi munkanapon 8:30 órától 16:30 óráig a +3612190330-as telefonszámon, elektronikus eléréssel az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, postai úton a 1093 Budapest, Közraktár u. 22/A. III./5. szám címen közölheti.

 

 

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy telefonon benyújtott panaszáról a vonatkozó jogszabályok értelmében hangfelvételt készítünk, melyet az adatkezelési szabályzatunkkal összhangban kezelünk. Amennyiben a hangfelvételhez nem járul hozzá, úgy kérjük panaszbejelentésére az egyéb magadott csatornákat szíveskedjen használni.